Cris Monen

Het repertoire van Cris Monen beslaat met name de periode van 1920 tot 1950. Klassiekers van Bessie Smith, Billy Holiday, Fats Waller, Louis Jordan en Nat King Cole brengen de luisteraar terug naar vervlogen tijden. Een volle dansvloer is geen uitzondering!

Sarah Fairfield

Sarah Fairfield is een unieke singer/songwriter met een geheel eigen stijl, in liedjes die een bepaald gevoel uitdrukken en/of kleine verhaaltjes vertellen, met thema's als liefde, tijd, (mis)communicatie, verlangen, dromen en volwasssen worden.

Superb Voices

Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante vocalistes (van o.a. Femme Vocale/Sisters) een zeer gevarieerd programma; zowel avondvullend of als muzikaal intermezzo.

Jean Louis van Dam

Jean Lous van Dam is een allround pianist met veel ervaring. Hij speelt in diverse bands en begeleidt een groot aantal bekende artiesten. Hij deed (op inmiddels meer dan 60 cd's) studiowerk voor diverse artiesten, werkte 12 jaar als pianist, componist, arrangeur en orkestleider.

Shyla Zoet

Shyla Zoet laat u graag meegenieten van zowel zelf geschreven liedjes als bewerkingen van bestaande pop en jazz nummers. De melodieuze songs, vertolkt door haar warme stem, zijn toegankelijk voor een breed publiek.

Njambi Atema

Combineer grenzeloze Afrikaanse zwoelheid met Friese nuchterheid en het resultaat is een klasse die alleen Njambi heeft. Met haar soulvolle gouden stem die ontroert en imponeert, mengt zij moeiteloos, jazz, funk en R&B.

Spoonbox

SpoonBox is een topformatie van virtuoze musici met een schat aan ervaring. De basisbezetting is 3 personen: gitaar&zang , basgitaar en slagwerk/percussie. Het repertoire van Spoonbox is veelomvattend en heeft een meer akoestische benadering.

Graziëlla Hunsel Rivero

Begin negentiger jaren deed Graziëlla op de piepjonge leeftijd van 15 jaar mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman en maakte zeer grote indruk met haar vertolking van het prachtige nummer "Get Here" van Oleta Adams, waarmee zij een eervolle finaleplaats behaalde.

Nathaly Masclé

Nathaly Masclé is een zangeres die in de bijna 30 jaar dat ze nu actief is haar sporen in de muziek ruimschoots heeft verdiend.Haar tv debuut maakte ze op 17 jarige leeftijd in het programma De Vuist van Willem Duys met haar single " Sittin' by my radio" een medley van oude successen van Karen Carpenter.

Lils Mackintosh

Als dochter van zowel een muzikale vader als moeder leek een carrière als muzikant voor de hand te liggen. Zij werd op 17-jarige leeftijd gescout door de acteur Jack Monkau en verliet de kweekschool voor een muzikale carrière. Lils startte haar professionele carrière met een rol in de musical Hair.

Nice 'N' Easy: Featuring Frank In Person & Arie Kuit

Live Zang & Live Saxofoon!Een heerlijk programma, met de successen van Frank Sinatra!Gestoken in een combojasje, met muziekbanden die speciaal hiervoor gemaakt zijn.Uitermate geschikt voor recepties en dinners!

The Bandstand

The Bandstand is een allround coverband met exclusieve mogelijkheden: 7 enthousiaste musici maken van elk optreden een superfeest! De nummers die aan je voorbij trekken zijn uitsluitend de beste en meest dansbare hits, van danceclassics tot nu!