The BandStand

The Bandstand is een allround coverband met exclusieve mogelijkheden: 7 enthousiaste musici maken van elk optreden een superfeest! De nummers die aan je voorbij trekken zijn uitsluitend de beste en meest dansbare hits, van danceclassics tot nu!
Maar begint uw avond bijvoorbeeld met een diner dan kunt u er ook van op aan dat de band op een zeer aangenaam volume begint en de sfeer geleidelijk aan opbouwt zoals u dat wenst.
In een bezetting van een zangeres, zanger, gitarist, saxofonist, toetsenist, bassist en drummer speelt deze band de grootste hits.

Herkenbaar voor een breed publiek en met een presentatie zo aanstekelijk dat The Bandstand ook de meest verlegen personen op de dansvloer krijgt. Het repertoire is een zorgvuldige mix van alle best dansbare nummers van de laatste 25 jaar. Soms cool, dan weer very hot, het gaat van funk naar pop, disco/danceclassics, soul, R&B en meer!
Bekende hits van o.a. Michael Jackson, Donna Summer, Prince en Whitney Houston en een door de jaren heen gegroeid en getest repertoire, gebracht met oprecht enthousiasme. Maar natuurlijk vooral met de nadruk op 'the seventies'.
Elk feest wordt een succes, of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten of andere party's en evenementen: no matter what, The Bandstand belooft u een party om nooit te vergeten! Tot gauw, 'taste the Party of The Bandstand'!

Diverse artiesten zoals Gordon, Lee Towers, Gerard Joling, Willeke Alberti, Marco Borsato, René Froger, André van Duin, Simone Kleinsma, Jan Vayne, Des'Ree, Marlayne, Hot Black Stuf, Bobby Eakes (Bold & Beautiful) etc werk(t)en tot volle tevredenheid met The Bandstand.
Ook de theatertournees met Bold & Beautiful ,Gerard Joling en Jan Vayne etc waren 'toppers' in de Nederlandse theaters.