Sarah Fairfield

Sarah Fairfield debuteerde in 2005 met het album 'Green'. De single 'Fly away' werd een radiohit en stond wekenlang op de playlists van radio 1 en 2. Het album werd behalve in de Benelux ook uitgebracht in Engeland en Taiwan en trok de aandacht van Dan Cleary, manager van Natalie Cole, Carole King en The Carpenters, die haar in contact bracht met de legendarische Amerikaanse labels Verve en Blue Note records.

In 2009 verscheen de langverwachte opvolger 'Dreams & Schemes & Parades'. Een kleurrijk album van een unieke singer/songwriter met een geheel eigen stijl. Sarah Fairfield houdt van sfeervolle liedjes die ergens over gaan, die een bepaald gevoel uitdrukken en/of kleine verhaaltjes vertellen.

Sarah Fairfield studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam in 2001. In 1999 won zij de prijs van de Stichting Jazz Talent en in 2001 de Ann Burton award.

Zij staat in de theaters met haar eigen programma en was soliste bij het Metropole orkest. Sarah trad op in programma's op radio 2, 747 AM en de Concertzender en in het televisieprogramma Vrije geluiden van de VPRO.

Van 2003 tot 2006 was zij de vaste zangeres in het programma Opium van de AVRO. Haar nummer 'Fly away' werd gefeatured in de bioscoopfilm 'Afblijven!' van Maria Peters. Sarah stond in de lijst van '100 meest veelbelovende nederlandse vrouwen' van het tijdschrift BLVD, en schreef en zong het nationale klimaatlied 2009. Laat uw gasten een mini-theater-concert van deze oorstrelende zangeres beleven tijdens uw evenement.

Sarah Fairfield zingt sfeervolle bekende singer-songwriter nummers in haar eigen versie, spannend en toch toegankelijk voor een groot publiek.

Voor meer informatie: website