SpoonBox

SpoonBox is een topformatie van virtuoze musici met een schat aan ervaring.
De basisbezetting is 3 personen: gitaar&zang , basgitaar en slagwerk/percussie.
Het repertoire van Spoonbox is veelomvattend en heeft een meer akoestische benadering. Jazzy instrumentale nummers en hits uit de 60's en '70's worden op een smaakvolle manier vertolkt. Ook de liefhebbers van echte blues zullen veel plezier beleven aan de muziek van Spoonbox.

De band is een flexibele groep die zorg draagt voor een gepaste muzikale omlijsting, van bescheiden op de achtergrond tot uitgesproken dansmuziek. SpoonBox heeft al veel feesten tot een succes gemaakt waarover lang nagesproken is en wordt vaak geboekt voor avonden die rustig beginnen en feestelijk eindigen. Ideaal is dat SpoonBox ook in te zetten als 'mobiel' orkest, een uitkomst als u uw gasten op meerdere plaatsen op heerlijke muziek wilt trakteren.

SpoonBox is een formatie met een perfecte uitstraling die zeer veel geboekt wordt voor bedrijven en instellingen als banken, verzekeringsmaatschappijen, golfclubs, hotels en vakbeurzen.

SpoonBox kan ook worden uitgebreid tot een bezetting van 6 personen, en is dan compleet met een zangeres, pianist en saxofonist.

SpoonBox beschikt over een eigen geluidsset tot 250 personen.